go 2017-07-25T13:41:44+00:00

Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesülete

Üzemanyag költségcsökkentés magas fokon!

Ön is szeretné, hogy vállalkozása üzemanyag költségei csökkenjenek?

A PROFI VÁLLALKOZÓK TUDJÁK, HOGY 2 DOLOG KELL HOZZÁ:

| 1. Nyomkövető készülék | 2. Üzemanyag kártya |

Nyomkövető készülék = GPS szolgáltatás = Biztosan megtérülő beruházás!

Az életben vannak MISZTIKUS dolgok! Az egyik például, hogyha egy GPS-készüléket szerel be egy céges autóba, akkor annak biztosan csökkenni fog a havi üzemanyag fogyasztása. A munkatársaknak elég csak a „tudat”, hogy nyomkövető van az autójában. Az internetes felületen keresztül online figyelheti gépjárműveit, látja azok aktuális sebességét, helyzetét. A szoftver lehetőséget biztosít az elmúlt egy évben, bármilyen periódus nyomvonalainak megtekintésére. Lehetőség van diagramon vizsgálni az adott intervallum fogyasztását, sebességváltozását, vagy opcionálisan a rakomány hőmérsékletét. GPS eszközeink lehetőséget biztosítanak arra, hogy az eszközt távolról vezéreljük. Egészen pontosan, a gépjárműben bizonyos funkciókat ki, vagy be lehet kapcsolni távolról. Ezt ügyfeleink azokban az esetekben használják, ha fent áll a veszélye a gépjármű eltulajdonításának, ekkor lehetőség van azt távolról leállítani.

GPS szolgáltatásunk díja 3 összetevőből áll: 1. Egyszeri Installációs díj 2. A GPS készülék ára 3. A szolgáltatás havi díja

Installációs díj

0 Ft
  • Kampányunk keretében elengedjük ezt az összeget. 19 900 Ft + ÁFA helyett, most 0 forint az installációs díj!

GPS készülék ára

25 000 Ft + ÁFA
  • Bruttó: 31 750 Ft

Szolgáltatás havi díja

2 500 Ft + ÁFAhavonta
  • Bruttó: 3 175 Ft

OMV üzemanyagkártya

Üzemanyag ajánlatunk legfontosabb részletei: 1. Készpénzmentes tankolás, minden OMV, Avanti kúton, valamint Routex elfogadó helyen (189 kúton Magyarországon, további kutak nyitása várható). 2. Megállapodásunk egyik további előnye, hogy tagjaink üzemanyag kedvezményüket, nem csupán belföldön, hanem további 9 európai országban is élvezhetik. 3. Hitelkeretben történő tankolás utólagos 15, vagy akár 21 napos halasztott fizetéssel4. Lista áras tankolási konstrukció esetén az ajánlatunk tartalmazza a legjobb ár garanciát; ha olyan kúton tankolnak, ahol a kútár alacsonyabb, mint a kedvezménnyel csökkentett lista ár, akkor kútáron számol a rendszer. 5. Azonnali bruttó kedvezmények a teljes magyarországi kúthálózaton, a mindenkori lista árakból, vagy kútárakból, benzin és gázolaj esetén egyaránt. 6. Supershop kedvezmény; 1 Liter= 1 Forint. 7. 10 % kedvezmény a gépi mosás áraiból. 8. Kiváló minőségű üzemanyag (A Schwechati finomítóból érkezik Magyarországra is, az OMV kutakon kapható arab olajból származó üzemanyagok jelentős része).

Routex tankoló kártya használatával literenként akár 10 Ft árkedvezmény is elérhető! Az árengedmény mértéke a fogyasztás függvényében alakul!

Az árengedmények körülbelüli mértéke:

Havi fogyasztott liter/hó = 500 liter – 3000 liter

5 - 6 Ftliterenként

Havi fogyasztott liter/hó = 3001 liter – 10 000 liter

7 - 8 Ftliterenként

Havi fogyasztott liter/hó = 10 000 liter felett

9 - 10 Ftliterenként

A szolgáltatások együtt, és külön-külön is megrendelhetőek!

Szeretné látni, hogyan működik élesben egy GPS rendszer?

Szeretné tudni, hogy cége pontosan mekkora kedvezményt kaphat az üzemanyag árakból literenként?

„Az egyesületen keresztül az üzemanyag kedvezményeket vesszük igénybe. A legpozitívabb jelzője az együttműködésünknek a jó kapcsolattartás, valamint maximálisan elégedettek vagyunk az árakkal. Mi több 100 000 forintot spórolunk meg egyesületi tagként éves szinten, így mindenképpen ajánljuk a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületét.”
Bartucz Tibor
PROBART KFT.
„A hosszú távú és megbízható együttműködés nagyon fontos szempont a cégünk életében. A Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületével a lassan 10 éves együttműködésünk során mindig maximálisan elégedettek voltunk. A szolgáltatás minősége kiváló és örömünkre szolgál, hogy egy ilyen fiatalos és remek csapattal dolgozhatunk együtt, akik mindig naprakészek és elérhetőek. Az egyesület kiemelt mobilkommunikációs kedvezményével éves szinten legalább 500 000 forintot spórolunk, ez az összeg a közel 10 év alatt 5 000 000 forint körüli megtakarítást jelent. Csak ajánlani tudjuk mindenkinek az egyesületet.”
Juhász Lóránt
Délút építő és bányászati Kft.
„3 évvel ezelőtt kutattuk, hogy melyik az ország legjobb mobilflottája, így jutottunk el a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületéhez. Szerintünk az MKKVE a legjobb áron dolgozó flottaszolgáltató. Szeretjük, hogy az ügyintézés gyors és rugalmas náluk. Nagyon hasznos, hogy félévente átnézzük és optimalizáljuk a tarifacsomagokat. A cégcsoport havi szinten kb. 150 000 forintot takarít meg egyesületi tagként, ez éves szinten 1 800 000 forint. Szívesen ajánljuk és szoktuk is a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületét.”
Rédei Szabolcs
Florin Vegyipari és Kereskedelmi Zrt.

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot. A rendszer automatikusan elküldi Önnek email-ben a nyomkövető rendszerünk (tesztelő) belépési adatait, valamint az OMV auditáló adatlapot.


A fenti gombra kattintva elfogadja az adatkezelési szabályzatunkat és hozzájárul, hogy hírleveleket küldjünk Önnek. A listáról bármikor egy kattintással leiratkozhat. Előre is köszönjük, hogy a gombra kattint!

„Cégünk 5 évvel ezelőtt egy ajánlás útján találkozott a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületével. Az elmúlt időszakban egy igazán megbízható partnerként ismertem meg őket. Egy olyan egyesületnek, aki több cég közös érdekeit fogja össze és érvényesíti azt a szolgáltatóknál úgy, hogy a lehető legjobban járjunk. Ami nekem nagyon szimpatikus, hogy rugalmasak és mindig gyorsan reagálnak. Mindig kaptunk segítséget, ha valamilyen gondunk akadt. Mi a kedvezményes mobilkommunikációt és az üzemanyag kedvezményeket vesszük igénybe. A percdíjakkal tökéletesen elégedettek vagyunk, és az is nagyon szimpatikus, hogy készülék kedvezményeket is biztosítanak a számunkra. Meg sem fordul a fejünkben, hogy más szolgáltató ajánlatát megnézzük. Az üzemanyag minőségével voltak problémáink korábban, ami kihatott a gépjárművekre is. Jelenleg egy sokkal jobb minőségű üzemanyagot szerzünk be az egyesületen keresztül, és éves szinten kb. 250 000 forinttal fizetünk kevesebbet egyesületi tagként. Szívesen ajánljuk mindenkinek a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületét.”
Csonó Tibor
Duna Italkereskedő Ház Kft.
„Személyes ajánlás útján találkoztam a Magyarországi Kis- és Középvállalkozások Egyesületével és nagyon jónak tartom az MKKVE alapötletét. Tevékenységüket folyamatosan bővítik. Jelenleg a mobiltelefonos flottánkat, és a céges autó flottánk üzemanyagkártyáját biztosítjuk az MKKVE palettájából. Az első gondolatom az egyesülettel kapcsolatban az, hogy mindig, minden helyzetre találnak megoldást a munkatársaik. Sikerült egy személyes együttműködést belevinni egy B2B kapcsolatba, így többnek érzem magam, mint egy ügyfél a sok közül. Azt gondolom ez egyedülálló! Kiemelten szeretném megköszönni a segítségét munkatársaiknak: Kun Editnek és Szűcs Zoltánnak. Gyors, pontos, lelkiismeretes tevékenységük példaértékű. A vállalkozásunk havonta nettó 100 000 forint feletti megtakarítást ér el egyesületi tagként. Mindenkinek ajánlom az MKKVE-t.”
Néráth Károly
LENERGY MAGYARORSZÁG KFT.